Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Μπαρμπούνια ψητά με ντομάτα και σκόρδο

Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά :

4 μπαρμπούνια 300 γρ. το ένα
340 γρ. φρέσκιες ντομάτες σε λεπτές φέτες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές λευκό κρασί ξηρό
1 λεμόνι, το χυμό
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190˚C.
  Απλώνουμε τις ντομάτες σε πυρίμαχο σκεύος και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια.
  Ανακατεύουμε το λάδι με το κρασί, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε για 25 λεπτά.

 Πηγή : http://www.letscook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου